Legal

Situl principal al Atelierului Domniței precum și buticul (situl curent) sînt operate de Terente C. Mihai-Lucian Persoană Fizică Autorizată. Mai jos puteți consulta documentele de autorizare.

Certificatul de înregistrare      

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, avem obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este comercial. Avem nevoie de numele, adresa și numărul dumneavoastră de telefon pentru a vă putea livra produsele comandate prin intermediul buticului.

Nu sînteți obligați să ne furnizați datele, dar în cazul refuzului, nu vă putem livra produsele.

Informațiile înregistrate sînt destinate utilizării de către noi, şi nu sînt destinate altor persoane fizice sau juridice.

Dacă doriți să primiți informații despre produsele noastre, sau dacă doriți să comandați mai ușor în viitor, vă puteți crea un cont de utilizator. Puteți plasa comenzi și fără crearea unui cont, însa datele dumneavoastră nu se vor salva în sistem și le veți introduce din nou la cumpărăturile viitoare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți contacta la adresa de e-mail admin@atelierul-domnitei.ro.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

Bazat pe OpenCart Tradus de ShopThemer
Atelierul Domniței © 2019