Despre noi

Atelierul Domniței s-a născut dintr-o pasiune pentru tricotat și croșetat. Buticul este destinat alimentării acestei pasiuni cu fire din fibre naturale și accesorii de calitate provenite de la compania Garnstudio din Norvegia, care pe lângă produsele de excepție oferă și o gamă impresionantă de modele vestimentare tricotate și croșetate cu firele DROPS precum și indicații gratuite pentru lucrarea acestora.

Modele pentru bolerouri, hăinuțe pentru bebeluși, șaluri, eșarfe, pături și cuverturi, rochii, gulere, flori, idei de cadouri handmade pentru Crăciun și câte și mai câte puteți găsi pe site-ul oficial DROPS Design.

Buticul are două categorii de produse comercializate: fire și auxiliare (nasturi, andrele si croșete). Firele sunt împărțite pe categorii în funcție de câte ochiuri sunt necesare pentru a obține un eșantion de 10 cm. Acest lucru este foarte important pentru că în general pornim la lucrarea unei piese vestimentare de la niște instrucțiuni care încep aproape în toate cazurile cu eșantionarea. La fiecare categorie de fire veți observa în dreapta opțiuni de filtrare în funcție de material și de scopul utilizării. Toate acestea sunt menite să vă ușureze demersul de căutare a produsului dorit.

Pe lîngă acestea, Atelierul Domniței vă oferă posibilitatea de a învăța să croșetați și să tricotați prin tutoriale video ușor de urmărit.

În viitor, Atelierul Domniței va oferi și instrucțiuni în limba română pentru realizarea diversor modele DROPS precum și hăinuțe lucrate manual. Așa că țineți aproape!

Pentru a mări imaginile corespunzătoare culorilor disponibile pentru un anumit fir trebuie doar să faceți click pe imaginile respective.

Cumpărături plăcute!

Bazat pe OpenCart Tradus de ShopThemer
Atelierul Domniței © 2022