Despre noi

Atelierul Domniței s-a născut, în ianuarie 2015, din pasiune pentru tricotat și croșetat. Buticul este destinat alimentării acestei pasiuni cu fire din fibre naturale și accesorii de calitate provenite de la compania DROPS DESIGN A/S, din Norvegia.

Am ales DROPS pentru că, pe lîngă produsele excepționale, oferă și o gamă impresionantă de modele vestimentare tricotate și croșetate cu firele sale, precum și indicații pentru lucrarea acestora, totul gratuit. Bolerouri, hăinuțe pentru bebeluși, șaluri, eșarfe, pături și cuverturi, rochii, gulere, flori, idei de cadouri lucrate manual pentru Crăciun și cîte și mai cîte puteți găsi în catalogul DROPS.

Prin buticul nostru comercializăm două categorii de produse: fire și auxiliare - nasturi, andrele și croșete.

Firele sînt împărțite pe categorii în funcție de cîte ochiuri sînt necesare pentru a obține un eșantion de 10 cm. Acest fapt este foarte important pentru că, în general, pornim la lucrarea unei piese vestimentare de la instrucțiuni care încep aproape în toate cazurile cu eșantionarea.

La fiecare categorie de fire veți observa, în dreapta, opțiuni de filtrare în funcție de material și de scopul utilizării. Toate acestea sunt menite să vă ușureze demersul de căutare a produsului dorit.

Pe lîngă acestea, Atelierul Domniței vă oferă posibilitatea de a învăța să croșetați și să tricotați prin tutoriale video ușor de urmărit.

În viitor, Atelierul Domniței va oferi și instrucțiuni în limba română pentru realizarea diversor modele DROPS precum și hăinuțe lucrate manual. Așa că țineți aproape!

Date de identificare fiscală și contact

Situl principal al Atelierului Domniței - atelierul-domnitei.ro, precum și buticul - butic.atelierul-domnitei.ro, sînt deținute și operate de Terente C. Mihai-Lucian Persoană Fizică Autorizată - CUI 44724005, F29/814/11.08.2021.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact, sau la:

Magazin online realizat cu OpenCart.
Atelierul Domniței © 2022