Modalități de plată

Plata în avans, online, cu card bancar

Aveți posibilitatea plății în avans a comenzii, cu cardul, direct pe sit, prin intermediul procesatorului de plăti PlatiOnline. Cardurile acceptate sînt VISA - Classic și Electron și MASTERCARD - inclusiv cardurile Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2.

Pentru acestă modalitate de plată nu aplicăm nici un cost suplimentar față de costul produselor și al transportului.

Procesarea datelor de card se face exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dumneavoastră este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dumneavoastră, ci le trimite criptat prin conexiune securizată, către banca procesatoare.

Indiferent de moneda contului, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pe extrasul contului dumneavoastră, tranzacțiile cu cardul pe situl nostru vor apărea cu descrierea butic.atelierul-domnitei.

Plata în avans, prin transfer bancar

Dacă optați pentru acestă opțiune, după înregistrarea comenzii veți primi prin e-mail detaliile necesare transferului bancar. Menționați ID-ul comenzii la Detalii, pe ordinul de plată. După efectuarea plății ne puteți trimite prin e-mail copia ordinului de plată descărcată din aplicația de internet banking sau scanată, ca metodă de confirmare.

Pentru acestă modalitate de plată nu aplicăm nici un cost suplimentar față de costul produselor și al transportului. Totuși, aveți în vedere comisioanele aplicate de banca dumneavoastră.

Ramburs, în numerar, la primirea coletului.

Pentru această opțiune se percepe, de către furnizorul de servicii de curiert, în funcție de metoda de livrare, un tarif suplimentar. Acesta va apărea pe factură inclus în costul de transport. Tarifele sînt detaliate în pagina Informații privind livrarea.

Magazin online realizat cu OpenCart.
Atelierul Domniței © 2022